Vull anar a...

dimarts, 12 de juny del 2012

Els gossos, els petards i la nutrició ortomolecular

En la meva pràctica habitual, utilitzo la Nutrició Ortomolecular per complementar els tractaments d'Acupuntura i Quiropràxia, aconseguint així uns bons resultats.

La Nutrició Ortomolecular proporciona els micronutrients necessaris a la cèl·lula i en les proporcions adequades per tal que aquesta pugui dur a terme les seves funcions biològiques correctament.

Ara que ja s'acosta Sant Joan i els nostres animals de companyia comencen a tremolar només en pensar amb els petards...per què no els ajudem amb el Calmo Complex de Vitaminor? Amb aquest producte podem aconseguir de forma puntual un estat de tranquilitat.

Calmo-complex és un ansiolític natural amb el qual aconseguim que l'animal estigui tranquil en casos de tormentes, petards,...

Conté extractes de Pasiflora (acció ansiolítica), Valeriana (acció antiespasmòdica, lleugerament hipnòtica i relaxant del Sistema Nerviós Central), Amapola (acció hipnòtica, ansiolítica i sedant, permetent controlar així l'ansietat i l'estrés), a més de Vit E per ajudar en el correcte funcionament del cervell. La Valeriana i l'Amapola no s'han de donar en femelles gestants.

I si voleu llegir una mica més sobre el tema:

http://veternatur.blogspot.com.es/2011/06/sant-joan-san-juan-el-terror-de-los.html

Esperem que aquest Sant Joan, els nostres animals puguin estar més tranquils gràcies al Calmo-complex!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada