Vull anar a...

dimarts, 12 de juny del 2012

Com saber si la montura està fent mal al teu cavall

Una de les causes del dolor a nivell del dors és una mala montura. Amb la Quiropràxia i l'Acupuntura podem disminuir el dolor a nivell del dors i eliminar-lo, però si la causa inicial del problema és la montura, fins que no la canviem, no obtindrem els beneficis màxims del nostre tractament. 

En el següent vídeo es mostren els signes que veurem en el nostre animal i com podem avaluar si la nostra montura és l'adequada o no.

Una de las causas del dolor a nivel del dorso es una mala montura. Con la Quiropraxia y la Acupuntura podemos disminuir el dolor a nivel del dorso y eliminarlo, pero si la causa inicial del problema es la monutra, hasta que no la cambiemos, no conseguiremos los beneficios máximos de nuestro tratamiento.

En el siguiente vídeo se muestran los signos que veremos en nuestro animal y cómo podemos evaluar si la montura es la adecuada o no.

One of the main reasons for back pain it is a bad saddle. With Chiropractic and Acupuncture treatment we can help to diminish the dorsum pain and to eliminate it, but if the original cause is the saddle, we will not get the best results until we change it.

In the next video you can watch some signs that show you if your animal is in pain and to evaluate if your saddle is the right one or not for your horse.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada