Vull anar a...

dimecres, 12 d’octubre del 2016

El treball en equip. El trabajo en equipo. Team work

El febrer passat, em va trucar en Manolo perquè l'Alex Nyman havia detectat que l'Aquiles tenia dolor al dors i per això no era capaç de treballar bé. En la primera visita es va detectar dolor a nivell de la creu i l'Aquiles no era capaç de flexionar el dors. Es va recomanar fer-li la boca i aquí va entrar l'actuació de Matilde Duch. Se li van fer 3 visites més seguides de quiropràctica i acupuntura aconseguint així que millorés la seva mobilitat i l'Alex els va poder seguir ajudant amb la preparació física. Ara, al cap de 6 mesos se li ha fet una revisió per tal que pugui seguir gaudint de les rutes amb en Manolo! Gràcies a la feina en equip i a les ganes del Manolo per tenir a l'Aquiles en plenes condicions, aquest va millorant dia a dia!
El pasado febrero me llamó Manolo porque Alex había detectado dolor de dorso y por eso no era capaz de trabajar bien. En la primera visita se detectó dolor a nivel de la cruz y Aquiles no era capaz de flexionar el dorso. Se recomendó hacerle la boca y aquí entró Matilde en acción. Se le hicieron 3 visitas más seguidas de quiropráctica y acupuntura consiguiendo así mejorar su movilidad, y Alex les pudo seguir ayudando con la preparación física. Ahora, a los 6 meses se le ha hecho una revisión para que pueda seguir disfrutando de las rutas con Manolo! Gracias al trabajo en equipo y a las ganas de Manolo de tener a Aquiles en plena forma, éste va mejorando día a día!
Last February Manolo called me because Alex detected some pain on Aquiles back and due to this he was not able to wrok properly. On the first visit Aquiles had pain on his withers and he was not able to flex his back. We recommend the dentist and here is when Matilde got into the scene. He got 3 chiropractic and acupunture sessions more frequently and thanks to them he improved his mobility. Alex was able to help them to get Aquiles in shape.Now, after 6 months, we visited him again to keep his mobility. Thanks to our work team and Manolo wanting to have Aquiles at 100%, he is improving day by day!

Aquiles al febrer 2016. Aquiles en febrero 2016. Aquiles on February 2016


Aquiles a l'octubre 2016. Aquiles en octubre 2016. Aquiles on October 2016
Abans de la feina de la Matilde Duch. Antes del trabajo de Matilde Duch. Before Matilde's Duch work

Després de la feina de la Matilde Duch. Después del trabajo de Matilde Duch. After Matilde's Duch work

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada