Vull anar a...

divendres, 20 de maig del 2016

Treballar en equip. Trabajar en equipo. Working as a team

El primer dia que vaig visitar en Troià, es va veure que presentava dolor a nivell de l'articulació temporomandibular i que presentava "pic de lloro", per la qual cosa es va recomanar que abans de tornar a ser visitat als 15 dies, hi passés la Matilde Duch, odontóloga equina, a revisar la boca.
En la segona visita i un cop feta la boca, en Troià ja no mostrava sensibilitat a nivell de l'ATM i també havia millorat a nivell del dors.
En Troià també té la sort de tenir la Raquel, que el prepara físicament durant la setmana per tal que en Ramir pugui disfrutar d'en Troià quan surten al camp els caps de setmana! La preparació física dels cavalls és bàsica per evitar lesions.
Tota una feina d'equip per aconseguir que en Troià estigui en la millor forma física possible! Gràcies Ramir i Troià per confiar en nosaltres!
El primer día que visité a Troià, se vió que presentaba dolor a nivel de la articulación témporo mandibular y que presentaba "pico de loro", así que recomendamos la visita de Matilde, odontóloga equina, antes de revisitarlo nosotros a los 15 días.
En la segunda visita, una vez hecha la boca, Troià ya no presentaba dolor a nivel de la ATM y también havia mejorado a nivel del dorso.
Troià también tiene la suerte de tener a Raquel, que lo prepara físicamente durante la semana para que asi Ramir pueda disfrutar de Troià cuando salen al campo los fines de semana! La preparación física de los caballos es básica para evitar lesiones.
Todo un trabajo en equipo para conseguir que Troià esté en la mejor forma posible! Gracias Ramir y Troià por confiar en nosotros!

First day I visited Troià, he was painful on his temporomandibular joint and he had "parrot mouth shape", so I recommened Matilde's visit, a horse dentist, before my second visit in 15 days.
On my second visit and after Matilde's work, he was not painful on his TMJ anymore and his dorsum was better as well.
Troià is very lucky, as Raquel keeps him in shape during the week, so Ramir can enjoy riding his horse during the weekend going outside. To avoid lesions, it is very important to do physical work with our horses.
A good team work to keep Troià un good shape! Thank you Ramir and Troià to trust us!
Abans de ser tractat per Matilde Duch

Després de ser tractat per Matilde Duch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada