Vull anar a...

dilluns, 3 de juny del 2013

Felicitats Berta i Wendy! 1eres en el VII Festival RACE de Madrid. Felicidades Berta y Wendy! Primeras en el VII Festival RACE de Madrid. Congratulations Berta and Wendy for your first position at the VII Festival RACE in Madrid!


La Wendy, després del seu tractament amb quiropràxia i acupuntura, va sortir "a tope" en el VII Festival RACE de Madrid que va tenir lloc el passat 24 i 25 de maig, quedant primera en la categoria alevina gràcies a la seva excel·lent amazona, la Berta! Felicitats a les dues!

Wendy, después de su tratamiento con quiropraxia y acupuntura, salió "a tope" en el VII Festival RACE de Madrid, que tuvo lugar el pasado 24 i 25 de mayo, quedando primera en la categoría de los alevines gracias a su excelenta amazona: Berta! Felicidades a las dos!

Wendy, after her chiropractic and acupuncture treatment, did a great job at the VII Festival RACE in Madrid, that took place on the 24th and 25th of May. She became first on her category, thanks to her lovely and excellent rider: Berta! Congratulations to both of you!

Aquests resultats no podrien ser possibles sense el bon equip que formen la Berta i els seus pares!

Estos resultados no serían posibles si no fuese por el buen equipo que hacen Berta y sus padres!

These results could not be possible of it wasn't for this great team: Berta and her parents!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada